Engin Altay Ne Dedi - CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan açıklama - Siyaset ... / Akp'li özlem zengin barolara çile dedi meclis karıştı.

Engin Altay Ne Dedi - CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'dan açıklama - Siyaset ... / Akp'li özlem zengin barolara çile dedi meclis karıştı.. Chp grup başkanvekili engin altay mecliste düzenlediği basın toplantısında parti devleti dedik uzun zaman. Demirtaş bunu dedi diye etmediği lafı bırakmayan tatlı su solcularımız bakalım buna ne diyecek. Engin altay, asıl kampanyanın seçim bildirgesi yayınlandıktan sonra başlayacağının da altını çizerek, somut vaatleri orada göreceksiniz. Şimdi bugün bunu görüyorum. dedi. Chp'li engin altay mecliste söz aldı ve skandal bir söze imza attı.

Chp grup başkanvekili engin altay, adnan menderes'i anlatırken cumhurbaşkanı erdoğan'a gönderme yaptı umarım sonu benzemesin ifadelerini kullandı. O yönden büyük bir sıkıntımız yok dedi. Hülya koçyiğit, torunu neslişah alkoçlar ile engin altan düzyatan'ın evlilik kararı aldığını açıklasa da düzyatan bu konuda suskun. Chp grup başkanvekili ve i̇stanbul milletvekili engin altay hakkında, bir televizyon programındaki sözlerinden dolayı soruşturma başlatıldı. Altay, hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını belirtti ve insanların kendilerine bunun için oy verdiğini iddia etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili ...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Halk ekranı 131.321 views1 months ago. Şimdi bugün bunu görüyorum. dedi. Chp grup başkanvekili engin altay, cumhurbaşkanı erdoğan'ın chp genel başkanı kılıçdaoğlu ile ilgili söylediği 'darbeci sözleri ile ilgili erdoğan darbeci arıyorsa kendisine bakacak. Engin altay erdoğan ve bahçeli 7 uçak ile kıbrıs'a gitti deyince meclis karıştı! Ekonomide neler yapılarak bu sıkıntılardan nasıl çıkılacağını, yargının nasıl yeniden güvenilir hale getirileceğini, devletin nasıl. Engin altay erdoğan beni şok etti dedi. Chp grup başkanvekili engin altay mecliste düzenlediği basın toplantısında parti devleti dedik uzun zaman. Altay, hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını belirtti ve insanların kendilerine bunun için oy verdiğini iddia etti.

Engin altay'dan meclis'te çok sert tezkere eleştirisi.

Chp grup başkanvekili engin altay, halk tv canlı yayınında açıklamalarda bulunuyor. Chp grup başkanvekili engin altay, cumhurbaşkanı erdoğan'ın chp genel başkanı kılıçdaoğlu ile ilgili söylediği 'darbeci sözleri ile ilgili erdoğan darbeci arıyorsa kendisine bakacak. Aralarında i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun da bulunduğu bakanlar ve ak partililer engin altay'a yönelik 'darbecilik' suçlasında bulundu. Chp'li engin altay, tbmm'de düzenlediği basın toplantısında 10 mart'ta herkes i̇stanbul'u chp'nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek. dedi. Meclis'teki çoğu chp mebusu gibi kaypaktır, bu açıdan grup başkanvekili olarak grubunu başarıyle temsil etmektedir. Engin altay'dan meclis'te çok sert tezkere eleştirisi. O yönden büyük bir sıkıntımız yok dedi. Halk ekranı 131.321 views1 months ago. Diriliş ertuğrul'un başrol oyuncusu engin altan düzyatan bu sezon yapımcıların oyuncu ücretlerinde indirime gidebileceği haberleriyle ilgili konuştu. Milletimizi tehdit etmek için kullandığınız enerjiyi emperyalist prangalarınızdan kurtulmak için harcayın. Evli ve 1 çocuk babasıdır. Altay, hükümet dünyanın en doğru işini yapsa bile yanında olmayacaklarını belirtti ve insanların kendilerine bunun için oy verdiğini iddia etti. Последние твиты от engin altay (@enginaltaychp).

Engin altay 15 aralık 1963 tarihinde sinop'un erfelek ilçesinde kazım ve nazile altay çiftinin çocuğu olarak doğdu. Engin altay'ın oy tahmininin ardından fatih altaylı'ya yayında değiliz değil mi? diye sorması da dikkatlerden kaçmadı. Chp'li engin altay, tbmm'de düzenlediği basın toplantısında 10 mart'ta herkes i̇stanbul'u chp'nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek. dedi. Chp grup başkanvekili engin altay, erdoğan, bana atfen 'benim akıbetimin de menderes'in akıbeti olabileceğini ümit ettiğini söylüyor' dedi. Milletimizi tehdit etmek için kullandığınız enerjiyi emperyalist prangalarınızdan kurtulmak için harcayın.

Erdoğan'dan CHP'li Engin Altay hakkında suç duyurusu
Erdoğan'dan CHP'li Engin Altay hakkında suç duyurusu from static.birgun.net
Evli ve 1 çocuk babasıdır. Ne böyle bir ümidim var ne de böyle bir şeyi ümit ettiğime ilişkin sözüm var. Artık rektöründen başçavuşuna, uzman çavuşuna kadar herkes ak parti militanı dedi. Orqada çok bir mesele kalmadı. Sizler bu milletin değerleriyle kavgalısınız. O yönden büyük bir sıkıntımız yok dedi. Chp'li engin altay söz konusu videoda merhum başbakan adnan menderes'in dinci odaklara yüz verdiğini, ardından atatürk'ü koruma kanunu yapmak zorunda. Engin altay hakkında neden soruşturma başlatıldı?

Chp grup başkanvekili engin altay, tbmm'de düzenlediği basın toplantısında, meclisin karnesinin ise tümüyle kırık olduğunu, ak parti'nin millet 31 mart'ta ak parti'ye bir karne ve ders verecek dedi.

Chp grup başkanvekili engin altay, erdoğan, bana atfen 'benim akıbetimin de menderes'in akıbeti olabileceğini ümit ettiğini söylüyor' dedi. Engin altan düzyatan ne dedi? Chp grup başkanvekili engin altay mecliste düzenlediği basın toplantısında parti devleti dedik uzun zaman. Elgin altay'ın bu sözleri hem meclis'te hem de sosyal medyada büyük tepki topladı. Kin, nefret, intikam, ayrıştırma, ötekileştirme güdüsünün ve politikalarının bir sonucudur. dedi. Ne böyle bir ümidim var ne de böyle bir şeyi ümit ettiğime ilişkin sözüm var. Soruşturmaya neden olan chp'li altay'ın konuşması kesilerek sosyal medyada paylaşılmıştı. Chp'li altay'ın ekonomi, iç ve dış. Chp grup başkanvekili engin altay'ın cumhurbaşkanı erdoğan ile ilgili yaptığı bir açıklama gündem yarattı. Chp'li altay'ın açıklamaları yeni bir kalkışmayı mı işaret etti? sorusunu akıllara getirdi. Birçok internet kullanıcısı diyanet i̇şleri başkanlığı basın ve halkla i̇lişkiler müşavirliği'nden yapılan açıklamanın ardından altay hakkında arama yapmaya başladı. Chp grup başkanvekili i̇stanbul milletvekili. Engin altay, yargılanıp beraat edilmiş karikatürü pankarta basıp açan 4 öğrencinin tutuklanması burun sürtmektir;

Chp'li engin altay, tbmm'de düzenlediği basın toplantısında 10 mart'ta herkes i̇stanbul'u chp'nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek. dedi. Chp'li engin altay söz konusu videoda merhum başbakan adnan menderes'in dinci odaklara yüz verdiğini, ardından atatürk'ü koruma kanunu yapmak zorunda. Orqada çok bir mesele kalmadı. Kapi kapi borç ariyorlar akp'nin türkiye'de yıllar sonra enflasyon canavarını hortlattığını. Chp grup başkanvekili i̇stanbul milletvekili.

Bakan Akar'dan Engin Altay'ın sözlerine tepki
Bakan Akar'dan Engin Altay'ın sözlerine tepki from icdn.netgazete.com
Chp grup başkanvekili engin altay'ın bir televizyon programında cumhurbaşkanı erdoğan'la ilgili söylediği sözlerine tepki yağıyor. Chp'li engin altay, tbmm'de düzenlediği basın toplantısında 10 mart'ta herkes i̇stanbul'u chp'nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek. dedi. Kapi kapi borç ariyorlar akp'nin türkiye'de yıllar sonra enflasyon canavarını hortlattığını. Engin altan düzyatan ne dedi? Chp grup başkanvekili engin altay, erdoğan, bana atfen 'benim akıbetimin de menderes'in akıbeti olabileceğini ümit ettiğini söylüyor' dedi. Milletimizi tehdit etmek için kullandığınız enerjiyi emperyalist prangalarınızdan kurtulmak için harcayın. Sizler bu milletin değerleriyle kavgalısınız. Orqada çok bir mesele kalmadı.

Engin altay'dan meclis'te çok sert tezkere eleştirisi.

Chp grup başkanvekili i̇stanbul milletvekili. Engin altay, yargılanıp beraat edilmiş karikatürü pankarta basıp açan 4 öğrencinin tutuklanması burun sürtmektir; Artık rektöründen başçavuşuna, uzman çavuşuna kadar herkes ak parti militanı dedi. Şimdi bugün bunu görüyorum. dedi. Engin altay ifadesini bir daha gözden geçirilmeli. Chp'li altay'ın ekonomi, iç ve dış. Chp grup başkanvekili engin altay'ın cumhurbaşkanı erdoğan ile ilgili yaptığı bir açıklama gündem yarattı. Последние твиты от engin altay (@enginaltaychp). Chp grup başkanvekili engin altay, kapımız çalınırsa şüphesiz açarız ama biz başkanlık meselesini tartışmayız, çok açık söylüyoruz dedi. İçişleri bakanı soylu'dan engin altay'a: Evli ve 1 çocuk babasıdır. Birçok internet kullanıcısı diyanet i̇şleri başkanlığı basın ve halkla i̇lişkiler müşavirliği'nden yapılan açıklamanın ardından altay hakkında arama yapmaya başladı. Sizi 15 temmuz'dan beter yaparız.

Posting Komentar

0 Komentar